• Inicio
  • Acerca de
  • Formulario Contacto
  • Sibib
  • Login
Buscar 
  •   Repositorio Universidad Católica del Maule
  • Producción Académica
  • Buscar
  •   Repositorio Universidad Católica del Maule
  • Producción Académica
  • Buscar
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Listar

Todo Repositorio UCMComunidades & ColeccionesPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMateriasEsta comunidadPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMaterias

Mi cuenta

AccederRegistro

Descubre

Autor
Adasme-Berríos, Cristian (4)
Lobos, Germán (4)
Orellana, Ligia (4)
Schnettler, Berta (4)
Grunert, Klaus G. (3)Sepúlveda, José (3)Beroiza, Katherine (1)Concha-Salgado, Andres (1)Etchebarne, Soledad (1)Hueche, Clementina (1)... másMateria
Satisfaction with food-related life (4)
University students (3)Adolescents (1)Attitudes (1)Cross-cultural (1)Diet quality (1)Dominios de la vida (1)Dual-earner parents (1)Dyadic analysis (1)Estudiantes universitarios (1)... másFecha2024 (1)2017 (1)2016 (1)2015 (1)

Buscar

Mostrar filtros avanzadosOcultar filttos avanzados

Filtros

Use filtros para refinar sus resultados.

Mostrando publicaciones 1-4 de 4

  • Opciones de clasificación:
  • Relevancia
  • Título Asc
  • Título Desc
  • Fecha Asc
  • Fecha Desc
  • Resultados por página:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

Relationship between the domains of the Multidimensional Students’ Life Satisfaction Scale, satisfaction with food-related life and happiness in university students 

Adasme-Berríos, Cristian; Schnettler, Berta; Orellana, Ligia; Lobos, Germán; Miranda, Horacio; Sepúlveda, José; Etchebarne, Soledad; Mora, Marcos; Grunert, Klaus G. (2015)
Objetivo: caracterizar tipologías de estudiantes universitarios según la satisfacción en dominios de la vida que afectan a los hábitos alimentarios, satisfacción con la alimentación y nivel de felicidad subjetiva. Material ...
Vista Previa No Disponible

The relation between attitudes toward functional foods and satisfaction with food-related life 

Adasme-Berríos, Cristian; Schnettler, Berta; Grunert, Klaus G.; Márquez, María Paulina; Lobos, Germán; Salinas-Oñate, Natalia; Orellana, Ligia; Sepúlveda, José (2016)
Purpose: The purpose of this paper is to assess the effect of attitudes towards functional foods (AFF) on university students’ satisfaction with food-related life (SWFL) and to distinguish student typologies, considering ...
Vista Previa No Disponible

Measurement invariance in the satisfaction with food-related life scale: A comparison of Chilean and spanish university students 

Adasme-Berríos, Cristian; Schnettler, Berta; Miranda, Edgardo; Grunert, Klaus G.; Lobos, Germán; Orellana, Ligia; Sepúlveda, José; Hueche, Clementina; Sánchez, Mercedes (2017)
Confirming that an assessment instrument evaluates the same construct in the same way across cultures is critical before comparing distinct samples. The factorial invariance of the Satisfaction with Foodrelated Life (SWFL) ...
Thumbnail

Revisiting the link between workplace support for families, family support, diet quality, and satisfaction with food-related life in the second year of the pandemic 

Schnettler, Berta; Concha-Salgado, Andres; Orellana, Ligia; Saracostti, Mahia; Beroiza, Katherine; Poblete, Héctor; Lobos, Germán; Adasme-Berríos, Cristian; Lapo, María; Riquelme-Segura, Leonor; Sepúlveda, José A. (2024)
The main objective of this study was to examine the actor and partner effects between Perceived Workplace Support for Families (PWSFs) and family support (PFS), diet quality, and satisfaction with food-related life (SWFoL) ...
Sistema de Bibliotecas de la Universidad Católica del Maule, 2017
Campus San Miguel, Talca. Teléfono (56) (71) 2-203 359
Campus Nuestra Señora del Carmen, Curicó. Teléfono (56) (75) 2203 111
Campus San Isidro, Los Niches. Teléfono (56) (75) 2203 617