• Inicio
  • Acerca de
  • Formulario Contacto
  • Sibib
  • Login
Buscar 
  •   Repositorio Universidad Católica del Maule
  • Producción Académica
  • Buscar
  •   Repositorio Universidad Católica del Maule
  • Producción Académica
  • Buscar
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Listar

Todo Repositorio UCMComunidades & ColeccionesPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMateriasEsta comunidadPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMaterias

Mi cuenta

AccederRegistro

Descubre

Autor
Adasme-Berríos, Cristian (3)
Grunert, Klaus G. (3)Lobos, Germán (3)
Orellana, Ligia (3)
Salinas-Oñate, Natalia (3)
Schnettler, Berta (3)
Sepúlveda, José (3)Denegri, Marianela (1)Etchebarne, Soledad (1)Miranda, Horacio (1)... másMateriaUniversity students (2)Aceptación del consumidor (1)Animales genéticamente modificados (1)Attitudes (1)Beef (1)Carne bovina (1)Clonación animal (1)Cloned animal (1)Consumer acceptance (1)Dietary restriction (1)... másFecha
2016 (3)

Buscar

Mostrar filtros avanzadosOcultar filttos avanzados

Filtros

Use filtros para refinar sus resultados.

Mostrando publicaciones 1-3 de 3

  • Opciones de clasificación:
  • Relevancia
  • Título Asc
  • Título Desc
  • Fecha Asc
  • Fecha Desc
  • Resultados por página:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Vista Previa No Disponible

The relation between attitudes toward functional foods and satisfaction with food-related life 

Adasme-Berríos, Cristian; Schnettler, Berta; Grunert, Klaus G.; Márquez, María Paulina; Lobos, Germán; Salinas-Oñate, Natalia; Orellana, Ligia; Sepúlveda, José (2016)
Purpose: The purpose of this paper is to assess the effect of attitudes towards functional foods (AFF) on university students’ satisfaction with food-related life (SWFL) and to distinguish student typologies, considering ...
Thumbnail

Acceptance of beef obtained through genetic modification and cloning in university students and working adults in southern Chile 

Adasme-Berríos, Cristian; Schnettler, Berta; Velásquez, Carlos; Lobos, Germán; Orellana, Ligia; Sepúlveda, José; Salinas-Oñate, Natalia; Grunert, Klaus G. (2016)
Con el objetivo de comparar la aceptación de carne bovina de un animal convencional, clonado y genéticamente modificado (GM) en adultos laboralmente activos y estudiantes universitarios, e identificar segmentos de consumidores ...
Vista Previa No Disponible

Dietary restraint and self-discrepancy in male university students 

Adasme-Berríos, Cristian; Orellana, Ligia; Grunert, Klaus G.; Sepúlveda, José; Lobos, Germán; Denegri, Marianela; Miranda, Horacio; Mora, Marcos; Etchebarne, Soledad; Salinas-Oñate, Natalia; Schnettler, Berta (2016)
Self-discrepancy describes the distance between an ideal and the actual self. Research suggests that selfdiscrepancy and dietary restraint are related, causing a significant impact on the person's well-being. However, ...
Sistema de Bibliotecas de la Universidad Católica del Maule, 2017
Campus San Miguel, Talca. Teléfono (56) (71) 2-203 359
Campus Nuestra Señora del Carmen, Curicó. Teléfono (56) (75) 2203 111
Campus San Isidro, Los Niches. Teléfono (56) (75) 2203 617