Listar Artículos Científicos por autor
Mostrando publicaciones 1-4 de 4
-
Effects of food-related health concerns and risk perception on the consumption frequency of fresh vegetables
Adasme-Berríos, Cristian; Sánchez, Mercedes; Mora, Marcos; Díaz, José; Schnettler, Berta; Lobos, Germán (2019)Consumir vegetales frescos sin duda trae beneficios a la salud, sin embargo, este tipo de productos también pueden contener elementos biológicos, químicos y tecnológicos que afecten la salud de las personas por falta de ...
-
Segmentation of consumer preference for food safety label on vegetables: Consumer profiles in central and south central Chile
Adasme-Berríos, Cristian; Sánchez, Mercedes; Mora, Marcos; Schnettler, Berta; Lobos, Germán; Díaz, José (2016)Purpose : The purpose of this paper is to explore the differences in consumers’ preferences to food safety label (FSL) on vegetables in central and south central Chile in terms of sociodemographic characteristics, consumers’ ...
-
The gender role on moderator effect of food safety label between perceived quality and risk on fresh vegetables
Adasme-Berríos, Cristian; Sánchez, Mercedes; Mora, Marcos; Díaz, José; Schnettler, Berta; Lobos, Germán (2019)El rol de la etiqueta de inocuidad alimentaria en hortalizas frescas ha recibido poca atención en economías en desarrollo y menos atención desde la perspectiva del género. En este contexto, se desarrolló un modelo conceptual ...
-
The gender role on moderator effect of food safety label between perceived quality and risk on fresh vegetables
Adasme-Berríos, Cristian; Sánchez, Mercedes; Mora, Marco ; Schnettler, Berta; Lobos, Germán; Díaz, José (2019)El rol de la etiqueta de inocuidad alimentaria en hortalizas frescas ha recibido poca atención en economías en desarrollo y menos atención desde la perspectiva del género. En este contexto, se desarrolló un modelo conceptual ...